Loading...

Vil du sætte dig selv fri, ligesom jeg gjorde? 

Føler du dig låst af din opvækst? Mange af de klienter der opsøger mig i klinikken har dét til fælles, at deres barndom ikke har været tryg, men derimod præget af uro, ustabilitet, misbrug og svigt. Der er nogle der har været i terapi i flere år, for at slippe for de følger, som barndommens traumer gav dem. De betragter sig selv som "brændte børn", og oplever at de ikke er fri til at leve deres potentiale fuldt ud. Nogle vokser op og gentager de samme mønstre som de kender fra deres baggrund, andre igen forsøger at gøre alt anderledes, men føler sig rodløse og usikre. Fælles for dem er, at uanset hvor hårdt de har prøvet tidligere, så bliver sårene fra barndommen ved med at springe op.

Kan du nikke genkendende til noget af det? Og håber du stadig på at det helt rigtige viser sig for dig? 

Jeg var netop sådan et barn!  Da jeg blev født, var mine forældre 19 år, jeg havde en storesøster på 3 år, og da mine forældre var 25, var vi 5 børn. Der var ikke altid mad nok, men ofte penge til øl- og når der blev drukket, gik det ofte galt, mine forældre blev uvenner og ikke sjældent førte det til at de sloges og der var skrig og larm. Min mor arbejdede ikke og min far havde skiftende jobs, vi flyttede mange gange, jeg gik i løbet af min folkeskoletid på 10 forskellige skoler og et par stykker af dem endda 2 gange. Som du nok kan regne ud, var stabilitet og struktur ikke noget vi kendte til. 

Jeg blev et "antenne-barn". Altid optaget af at alle skulle have det godt, jeg kunne mærke alle stemninger og var altid på overarbejde for at glatte ud. Og jeg besluttede som ganske lille, at når jeg blev voksen, så skulle der være styr på tingene. 

Det var nu ikke helt så nemt, jeg var nemlig ikke fri,- jeg var fyldt af tristhed(som jeg gemte), vrede(som jeg gemte), usikkerhed(som jeg gemte), og en følelse af aldrig at være helt god nok -ligesom jeg hele tiden brugte mental energi på at være der for alle andre. Jeg sagde sjældent nej, for det gav mig dårlig samvittighed, hvis jeg ikke gav andre det de ønskede fra mig. Og selvom jeg gemte mig bag smil og udstrålede ro, var jeg egentlig i mange år som et lille usikkert barn, der bare havde brug for at blive anerkendt. 

I løbet af mit voksenliv, uddannelse, arbejdsliv, som mor og som kæreste, dukkede barndommens spøgelser igen og igen op. og forhindrede mig i at være det menneske jeg i virkeligheden var. 

Og det er netop dette, jeg har sat mig selv fri af.

7th path(tm) hjalp mig så jeg kunne sætte mig selv fri...

Da jeg lærte selvhypnose blev de fastlåste følelser af svigt, tristhed, vrede og utilstrækkelighed på forunderlig vis opløst. Og gevinsten bliver ved med at folde sig ud. Det afspejler sig bl.a. i mine nære relationer, der på mange måder er mere rolige, fordi de nu kan mærke at min ro er ægte. Jeg siger nej og jeg siger ja - ikke fordi det er forventet, men fordi jeg kan mærke mig selv og mine egne behov helt anderledes end tidligere. og gennemgående har jeg en følelse af, at alt er som det skal være, og det skal nok gå. Jeg har i processen tilgivet de voksne der var omkring det barn jeg var, vreden er forsvundet og det er en kæmpe gave. 

Det ønsker jeg for dig at du skal give dig selv. Du er værdifuld og skal leve dit liv. Uden spøgelser fra fortiden, uden at sårene hele tiden springer op. 

Livet er nu - og det er nu det skal leves. Hvis du også vil sættes fri af din barndoms traumer, så skynd dig at booke din plads på "RISING - reliese trauma end negative beliefs". Her vil du få redskaberne til at give slip og blive fri.

Tilmeld dig her http://rising.easyme.dk

Karen og jeg glæder os til at se dig, kærlig hilsen Susan